Yoga Hösten 2016

Yoga på söndagkvällarna på Scoutgården kommer att fortsätta under hösten. Jag kommer att ha två kursomgångar med Flow & Restore yoga.

Jag kommer även att några måndagkvällar erbjuda enstaka tillfällen med Restorative Yoga och Introduktion till Meditation & Pranayama under hösten,  se här.

Du kan redan nu anmäla dig till söndagskurserna, antingen till båda direkt eller bara den ena. Eventuella drop-in platser kommer att anslås på min Facebooksida dagen innan eller samma dag, 175:-/gång.

För anmälan, skicka ett mail till: yoga(at)jolowe.se
Begränsat med platser, anmälan är bindande!

Söndagar 18:00-19:15

foto: Magnus Nilsson

foto: Magnus Nilsson

Kurs 1, 750:-
25 september
2 oktober
9 oktober
16 oktober
23 oktober

Kurs 2, 750:-
6 november
13 november
20 november
27 november
4 december

Plats:
Scoutgården vid Roos damm i Staffanstorp
Annerovägen 26, Karta

Att tänka på:
Ta med egen yogamatta. Vi tränar i mjuka kläder, barfota, och det kan vara bra med en filt, en tröja och ett par strumpor till avslappning. Kom gärna några minuter före det börjar för att hinna landa lite och inte ha andan i halsen, och det är bra om man inte har ätit en större måltid precis innan.

Om du har skador, sjukdom, är gravid, eller något liknande: kontrollera gärna med läkare först, och meddela mig så att jag vet och kan hjälpa till att anpassa yogan efter dina individuella förutsättningar.

All yoga sker på egen risk.

Flow & Restore Yoga:
Under en Flow & Restore klass börjar vi lugnt med andningsövningar (Pranayama), därefter följer flödande positioner (vinyasa) som bygger styrka och rörlighet. Klassen avslutas alltid med någon återhämtande position, avslappning och meditation.

Klassen är utvecklande och utmanande för både kropp och själ och stort fokus ligger på andningen.

Vi ses på mattan!
Namaste,
Lottta

 

Please follow and like us:
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.