Yogakurs höst 2020

Höstterminens yogakurs startar måndag 14 september januari. Det blir en kurs i Hatha Yoga, vi blandar en mer flödande dynamisk yoga, med inslag av Yin och Restorative, lite meditation och avslutar med lång skön avslappning.

Det är en liten personlig grupp med max 9 deltagare för att ge gott om utrymme i dessa coronavirus-tider. Vid för få anmälda kan kursen bli inställd. Drop-in finns i mån av plats, 200:-/gång. Meddela om du vill vara med på maillista för drop-in!

För anmälan, skicka ett mail till: yoga(at)jolowe.se
Anmälan är bindande!

Hatha Yoga – Måndagar 18:30-19:45
1800:- för 12 tillfällen, 14 september-7 december (uppehåll 26 oktober w44)
(14, 21, 28 september, 5, 12, 19 oktober, 2, 9, 16, 23, 30 november, 7 december)

Plats:
Scoutgården vid Roos damm i Staffanstorp
Annerovägen 26, Karta

Att tänka på:
Ta med egen yogamatta. Vi tränar i mjuka kläder, barfota, och det kan vara bra med en filt, en tröja och ett par strumpor till avslappning. Kom gärna några minuter före det börjar för att hinna landa lite och inte ha andan i halsen, och det är bra om man inte har ätit en större måltid precis innan.

Om du har skador, sjukdom, är gravid, eller något liknande: kontrollera gärna med läkare först, och meddela mig så att jag vet och kan hjälpa till att anpassa yogan efter dina individuella förutsättningar. All yoga sker på egen risk.

Yoga räknas som friskvård och du får naturligtvis kvitto och jag är registrerad för F-skatt.

Med värme,
Lotta